Mijn kinderen kennen geen andere melk dan Borstmelk

Nothing changed after 7 years of breastfeeding
The communication during breastfeeding

In februari 2015 geef ik 7 jaar onafgebroken borstvoeding aan mijn kinderen. De eerste heeft doorgedronken totdat ze 3 en half jaar was, toen was ik hoog zwanger van de tweede. Gezien al mijn bevallingen in het ziekenhuis plaats vonden door middel van een spoed-keizersnede, moest ik de eerste 2 dagen iets harder werken om meer melk opgang te laten komen voor mijn pasgeboren baby.

DSCN1644img909729598

De oudste zus van 3 en half die het nog niet verleerd had heeft bij de 2e baby gelijk geholpen met het stimuleren en daarna ook tijdens de stuwing. Dat was heel fijn.Door tandemvoeding voelde onze dochtertje zich betrokken bij het ontvangen van haar broertje in het gezin. Op die manier hebben ze samen een band opgebouwd die ze nog steeds hebben.P1060288
De derde zwangerschap ging erg moeizaam, toch hebben we geprobeerd om alles door te zetten. Nu is ons derde kindje 3 maanden en we hopen haar zo lang het kan kunnen blijven borstvoeden. Het natuurlijke middel.P1060293.
P1010380