Bewegen met je baby op je rug, waarom rugdragen

Laatst had ik een gesprek met een kennis die baby’s op haar buik heb gedragen en nog geen ervaring met rugdragen. Zij vond buikdragen leuk, gezellig, veiliger enzovoort,.. Er is neer dan dragen alleen.

Hoe doen Afrikaanse vrouwen het?

Dat ziet je zelden, Afrikaanse vrouwen die een baby dragen op de buik. Afrikaanse vrouwen gebruiken dragen van de baby met een praktische inzicht, zodat ze meer dan alleen vrije handen krijgen. Ze werken met een baby in de draagdoek op de rug.

Binnenkort kun je een workshop volgen over het thema rugdragen

Published by Humansbonded

Muchaheta was now living in the Netherlands, far away from home and her extended family. Perhaps it was the distance or the time away from her roots that led her down a path to reconciling her traditionally African approach to child rearing with the new modern European scientifically tested advice she was consistently receiving. In doing so she began to craft out a unique path for herself and her growing family.

%d bloggers like this: