Terugblik op een jaar met veel media aandacht

Even mooie herinnering van 2017 even delen en hoe trots en dankbaar ik mag zijn.
Ondanks de baby’s die aan het huilen waren op de negenmaandenbeurs die nadat ze in de draagdoek waren in slaap vielen.

Viel het mij ook op dat mensen die daardoor gefascineerd zijn geraakt ook de boodschap verder vertelden en nog steeds. Op die manier kreeg ik een telefoontje van een bijzondere tv programma redactie.
Op deze dag toen het telefoontje kwam was ik flink aan het voorbereiden op mijn lezing die ik moest verzorgen tijdens de negenmaandenbeurs op het Plein en deze ging over “veilig babydragen”
Het telefoontje kwam vanuit RTL4 en Carlo’s TV Café. Ook weer zoiets waarvan je denkt, oh klopt het wel?. En toch echt helemaal.carlostvcafe
Ze wilde dus een cameraploeg sturen om de barman te volgen die voor de chef-kok die zwanger was een draagdoek wilde uitzoeken en alle andere baby benodigdheden. Zie de uitzending: . http://www.gemistvoornmt.nl/…/1037243-carlos-tv-cafe-o

Op dat moment toen de cameraploeg aankwam, wist ik nog niet precies waar ik stond. Chella Verhoeven wees me waar ik stond  en dat was in de borstvoeding lounge waar Gonneke Veldhuizen stond.Beurs vrijdag 172.jpg

This slideshow requires JavaScript.

Ik heb een tafeltje kunnen bekleden met mijn draagdoeken. We zijn gelijk begonnen met de interview en voorbereiding voor Carlo’s TV die dan op zondag uitgezonden werd.

Zie fotos: